(210) 67 26 347

Διεύθυνση: Αχ. Κύρου 10, Αθήνα

Top
 

Δραστηριότητες

Αναλυτικά οι δραστηριότητες ηλεκτρονικών συστημάτων

Δομημένη Καλωδίωση

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στην μελέτη και την κατασκευή συστημάτων δομημένης καλωδίωσης, χρησιμοποιώντας προϊόντα καταξιωμένων οίκων, όπως η Panduit ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα ANSI/TIA/EIA-568-C, ISO/IEC 11801, TIA/EIA-606, ANSI/TIA-942, ITU-T και BICSI.

Κατασκευή πιστοποιημένων δικτύων δομημένης καλωδίωσης σε οικίες, καταστήματα και κτίρια.

Κατασκευή οριζόντιου και κατακόρυφου δικτύου με χαλκό ή/και οπτικές ίνες.

Κατασκευή δικτύων ευρείας περιοχής ή μητροπολιτικής εμβέλειας για εξυπηρέτηση όγκου χρηστών, με καλώδια οπτικών ινών ή με μικροσωλήνιο σύστημα εμφύσησης οπτικών ινών.

Μελέτη και κατασκευή computer room ή data center για την υποδοχή ευαίσθητου εξοπλισμού διαχείρισης και αποθήκευσης λογισμικών και δεδομένων.

Συσκευές Δικτύου

Μελέτη και υλοποίηση εγκαταστάσεων ενεργού εξοπλισμού με γνώμονα την επεκτασιμότητα, τη διαχείριση και την αξιοπιστία της προτεινόμενης λύσης:

 • Unmanaged Switches και Managed Switches
 • Routers
 • Interface Converters
 • File Servers

Τηλεφωνικά Κέντρα

Μελέτη και εγκατάσταση τηλεφωνικών κέντρων Panasonic.

Συντήρηση και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση after sales.

Αναλογικά και Ψηφιακά κέντρα.

Υπηρεσίες call centers.

Κάρτα DISA με φωνητικά μηνύματα και υπό-μενού φωνητικών μηνυμάτων.

Υποστήριξη θυροτηλέφωνων και συστημάτων ανοίγματος θυρών.

Φωνητικό Ταχυδρομείο.

Συσκευές Τηλεφωνικών Κέντρων.

Μεγάλη ποικιλία προϊόντων που ικανοποιούν την ανάγκη κάθε επιχείρησης.

Ασύρματα Δίκτυα

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στην μελέτη και την κατασκευή ασύρματων δικτύων, χρησιμοποιώντας προϊόντα καταξιωμένων οίκων όπως Motorola, Cisco, Zyxel, Ubiquiti, Mikrotik και GeoDesy – FSO Laser Links.

Wi – Fi: Κατασκευή δικτύων σύμφωνα τα διεθνή πρότυπα IEEE 802.11 a/b/g/n ταχυτήτων έως 300 Mbps. Μελέτη και εγκατάσταση ασυρμάτων δικτύων Wi – Fi, με σκοπό την πρόσβαση στο internet και το διαμοιρασμό αρχείων, δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια των δεδομένων. Χαρτογράφηση περιοχής (μέτρηση ισχύς σήματος, θορύβου και επικαλύψεων) και πρόβλεψη της περιοχής κάλυψης, της ταχύτητας διασύνδεσης και των σημείων εγκατάστασης των access points. Έλεγχος σε ήδη υπάρχοντα δίκτυα και εκπόνηση μελέτης διορθωτικών ενεργειών για τη μέγιστη απόδοση του δικτύου. Εφαρμογές: Οικιακοί χρήστες, Χώροι Γραφείων – Εταιρείες, Αποθήκες, Ξενοδοχεία, καφετέριες, Καταστήματα και Super Markets

Ζεύξεις Laser: Σύνδεση point to point μεταξύ σημείων (π.χ. κτιρίων) με οπτική επαφή και εμβέλεια έως 5 km. Υψηλή ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων 100Mbps ή 1 Gbps full duplex. Ασφάλεια επικοινωνίας και αξιοπιστία λόγω ελάχιστων παρεμβολών.

Internet HotSpot: Κατασκευή δικτύων δημόσιας και κοινόχρηστης χρήσης (HotSpot) για ξενοδοχεία και χώρους εστίασης. Υποστήριξη μηχανισμών Reporting και χρεώσεις prepaid ή postpaid. Δημιουργία αρχικής σελίδας σύνδεσης, με δυνατότητα διαφήμισης και προώθησης υπηρεσιών. e-Diode Hotspot.

Συναγερμός

Τα συστήματα συναγερμού της  Paradox προσφέρουν έναν συνδυασμό καινοτόμων χαρακτηριστικών και προηγμένο πρωτόκολλο επικοινωνίας για τη δημιουργία ενός μοναδικού συστήματος ασφαλείας. Τα συστήματα αυτά είναι σχεδιασμένα ώστε να είναι εύκολα στη χρήση. Η ευελιξία στη διαμόρφωσή τους, δίνει πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά που κάνουν την διαδικασία επέκτασης, εγκατάστασης και συντήρησης των κέντρων εύκολη και γρήγορη. Με την αξιόπιστη τεχνολογία επικοινωνίας που διαθέτουν, αποτελούν ιδανικά συστήματα ασφαλείας για κάθε οικιακή ή εμπορική κτιριακή εγκατάσταση που χρειάζεται έως και 192 ζώνες προστασίας.

Η ασφάλεια των κέντρων έχει διευρυνθεί, ώστε να σας παρέχει περισσότερες δυνατότητες όπως StayD. Αναλυτικότερα, η εφαρμογή StayD, απλοποιεί τη ζωή σας και το καθιστά ασφαλέστερη προστατεύοντάς σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, χωρίς να χρειαστεί ποτέ να αφοπλίσει το σύστημα – ακόμη και κατά την είσοδο σε μια οπλισμένη περιοχή. Το StayD ζει μαζί σας και να σας προστατεύει, ανά πάσα στιγμή, χωρίς να μείνετε απροστάτευτοι καμία χρονική περίοδο, με αυτόματη λειτουργία επανόπλισης του συστήματος, χωρίς να χρειαστεί να θυμηθείτε να το κάνετε.

fingerprint-access-control-system-with-hid-card-reader-5000a-1

Access Control

Το σύστημα ελέγχου πρόσβασης μπορεί να ενσωματωθεί στο σύστημα συναγερμού ή να λειτουργεί αυτόνομα με κεντρική διαχείριση από controller ή όχι.

Η διαχείριση του συστήματος μέσω controller και του προγράμματος Centaur παρέχει μεταξύ άλλων, τις παρακάτω δυνατότητες:

Πλήρης διαχείριση πολλών και απομακρυσμένων τοποθεσιών (sites).

Ευέλικτη επεξεργασία σημάτων συναγερμού και συμβάντων πρόσβασης.

Υποστήριξη πολλών διαφορετικών τύπων καρταναγνωστών.

Βάση δεδομένων MSDE/SQL server.

Traker: πρόγραμμα χρονοπαρουσίας (time and attendance).

Pro-Report: πρόγραμμα δημιουργίας αναφορών.

CCTV

Μέσα από μεγάλη ποικιλία σε κάμερες υψηλής ανάλυσης με IR LED (λειτουργία νύχτας) εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, καλύπτεται κάθε ανάγκη παρακολούθησης. Τα δεδομένα καταγράφονται σε συμπίεση H 264  ή Η 265 (+). Τα καταγραφικά (DVR – NVR) παρέχουν δυνατότητες όπως:

Αναζήτηση στην εγγραφή, βάσει ημερολογίου, χρόνου και συμβάντος

USB μέσα αρχειοθέτησης (CD / DVD-RW, κάρτα μνήμης)

Ευελιξία δικτύωσης (Στατική IP, DHCP, DDNS). Δικτύωση με αυτόματο port forwarding και με δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης, προγραμματισμό, και αρχειοθέτηση μέσω PC, MAC PC, δωρεάν Web Viewer, παρακολούθηση από Smartphone ή Tablet.

Πυρανίχνευση & Πυρόσβεση

Η πυρανίχνευση  βασίζεται σε ειδικούς ανιχνευτές (ιονισμού και θερμοδιαφορικούς), τα κομβία (μπουτόν) χειροκίνητης αναγγελίας, τα οποία  τοποθετημένα σε επίκαιρα σημεία και σειρήνες/φάρους. Το σύστημα επίσης, εμπλουτίζεται με ανιχνευτές ειδικών αερίων και ειδικούς ανιχνευτές αεραγωγών σε ειδικότερες απαιτήσεις. Ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εγκατάστασης, επιλέγεται συμβατικό ή διευθυνσιοδοτούμενο σύστημα.

Συμβατικά Συστήματα

Είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα, ώστε να πληρούν απόλυτα τις απαιτήσεις της οδηγίας BS5839 Part 4 του 1988. Είναι επίσης, πιστοποιημένα κατά EC και κατά CPD και με  πλήρη συμβατότητα στην οδηγία ΕΝ54 Part 2 και 4 του 1998.
Ο έλεγχος και προγραμματισμός λειτουργιών του, γίνεται σε τρία διαφορετικά επίπεδα πρόσβασης, σύμφωνα πάντα με την οδηγία BS5839 Part 4 του 1988, μέσω του πληκτρολογίου στην πρόσοψη του κέντρου σε επίπεδα πρόσβασης 1 και 2 και μικροδιακοπτών από τη κεντρική πλακέτα του κέντρου, μέσω μικροδιακοπτών, σε επίπεδο πρόσβασης 3.

 

 • Γενική έξοδος Συναγερμού επιτηρούμενη.
 • Γενική έξοδος Προβλήματος
 • Δυνατότητα απομόνωσης ζωνών από το πληκτρολόγιο στην πρόσοψη του κέντρου.
 • Δυνατότητα ελέγχου εγκατάστασης από τον εγκαταστάτη (one man test).
 • Δυνατότητα επιβεβαίωσης συναγερμού από ζώνη (intellizone).
 • Δυνατότητα Cross zoning με ρυθμιζόμενο χρόνο καθυστέρησης εντολής.
 • Δυνατότητα λειτουργίας εγκατάλειψης χώρου αυτομάτως, από συναγερμό σε ζώνη, ή χειροκίνητα, με την χρήση κλειδιού.
 • Καταγραφή συμβάντων σε πραγματικό χρόνο(ρολόι πραγματικού χρόνου).
 • Δυνατότητα ελέγχου περιφερειακών εγκαταστάσεων κτηρίου όπως: κλιματισμού, εξαερισμού, ανελκυστήρων, πυράντοχων θυρών κτλ.

Διευθυνσιοδοτούμενα Συστήματα

 • Δυνατότητα σχεδιασμού σεναρίων λειτουργίας.
 • Υποστηρίζουν πλήρως το πρωτόκολλο επικοινωνίας Hochiki.
 • Δίκτυο μέχρις και 64 κέντρα / επαναλήπτες.
 • 4 προγραμματιζόμενα κυκλώματα σειρήνων σαν standard.
 • 4 amp τροφοδοτικό σύμφωνα με το EN54 μέρος 4.
 • Μεγάλη γραφική οθόνη.
 • Ενσωματωμένες οδηγίες – βοήθειες και πληροφορίες συναγερμών στην οθόνη.
 • Καλύπτει το EN54-2/4.
 • Ρολόι πραγματικού χρόνου.
 • Πλήρης υποστήριξη σειρήνων που τροφοδοτούνται από τον βρόγχο.
 • 2 μπουτόν προγραμματιζόμενης λειτουργίας.
 • 3 προγραμματιζόμενα LED’s στην πρόσοψη του πίνακα.
 • Θερμικός εκτυπωτής κατόπιν επιλογής.
 • Δυνατότητα επιλογής προγράμματος ημέρας / νύχτας.
 • Προγραμματιζόμενο test, μόνο με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Εικόνα, TV, SAT,CATV

Μελέτη και κατασκευή δικτύων εικόνας, κεραιών και μετάδοσης τηλεοπτικών σημάτων  (CATV, QPSK, COFDM). Μελέτη και κατασκευή κατακόρυφου και οριζοντίου δικτύου με ομοαξονικό καλώδιο  ή καλώδια οπτικών ινών, σύμφωνα με τις τελευταίες διεθνείς προδιαγραφές σε κτίρια ή κατοικίες ή και σε μεγαλύτερες εκτάσεις (ξενοδοχεία κλπ.) για την μετάδοση τηλεοπτικών προγραμμάτων τοπικών ή δορυφορικών ή εικόνας από DVD κλπ.

Προσφερόμενες δυνατότητες:

Δυνατότητα μετάδοσης τοπικών τηλεοπτικών προγραμμάτων σε πολλούς χρήστες με μία κεραία.

Δυνατότητα μετάδοσης δορυφορικών τηλεοπτικών προγραμμάτων με ένα κάτοπτρο.

Δυνατότητα μετάδοσης Pay TV.

Δυνατότητα  μετάδοσης προγραμμάτων μέσω video ή DVD.

Δυνατότητα μετάδοσης κωδικοποιημένων τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Ήχος, συστήματα αναγγελιών & backround μουσικής

Κατασκευή δικτύου με καλώδιο, σύμφωνα με τις τελευταίες διεθνείς προδιαγραφές για την σύνδεση μεγαφώνων διαφόρων τύπων από τα οποία, πρωταρχικά σε συνδυασμό με το σύστημα πυρανίχνευσης, θα μεταδίδονται οι αναγγελίες ανάγκης. Σε κατάσταση ηρεμίας, το σύστημα μπορεί να μεταδίδει μουσική ή αναγγελίες αναζήτησης πελατών ή και προσωπικού στους κοινόχρηστους χώρους κλπ.

Μελέτη και  κατασκευή κατάλληλης καλωδιακής υποδομής ώστε να έχουμε:

Σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα στις αίθουσες συνεδρίων.

Δυνατότητα τηλεδιάσκεψης με οποιοδήποτε σημείο του κόσμου.

Δυνατότητα λειτουργίας αυτόματου μεταφραστικού συστήματος.

Δυνατότητα σύνδεσης τηλεοπτικών σταθμών για αναμετάδοση συμβάντων.

Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις

Μελέτη και κατασκευή ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σε κατοικίες και γραφεία, όπου στόχοι είναι η ασφάλεια κι η ποιότητα, μαζί με την καλαισθησία, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.